Tisztelt Szülő/ Pályázó!

A zuglói gyerekek, diákok pályázatának költségvetése 2019. októberéig tartott, az addig benyújtott pályázatok értékelése és a támogatások kifizetése lezárult. Amint a Zuglói Önkormányzat ezen pályázat folytatásához újabb forrást biztosít, pályázatunkat meghirdetjük. Figyeljék honlapunkat! 

Zuglóiak Egymásért Alapítvány kuratóriuma


​Tisztelt Pályázók!

Az alapítvány 2019/2020-as tanévben forráshiány miatt a Zuglói Diákösztöndíj és a Tehetséges Diákok pályázatokat nem hirdeti meg. 

Megértésüket köszönjük!


​Tisztelt Pályázók!

Az alapítvány kuratóriuma nyári szünetét követően a zuglói rászoruló gyerekek, diákok támogatására vonatkozó pályázatokat tervek szerint legközelebb szeptember második felében fogja értékleni. Kívánunk mindenkinek tartalmas nyarat!


Hagyományőrzés a panelrengetegben

Háromnapos hagyományőrző alkotótábort szervezett a Zuglói Civil Házban a Zuglóiak Egymásért Alapítvány (ZEA).

Kiss Ilona, a ZEA kuratóriumi tagja elmondta, hogy elsősorban általános iskoláskorú gyerekekre számítottak, akiket egy szakember, Bálint Aranka iparművész segítségével a nemezeléssel, a csuhéhajtogatással, a mézeskalácsfestéssel és a tojásírással ismertettek meg. A hagyományőrző tábor a Budapest Bank Budapestért Alapítvány támogatásával valósult meg.

A táborozó gyerekek a zuglói önkormányzat jóvoltából ajándékokat is kaptak, emellett Hajnal György, nyugalmazott kanonok plébános, Zugló díszpolgára a legügyesebb gyerekeket külön jutalomban is részesítette.

A szervezők elégedettek voltak a programokkal, és elmondták, ha lehetőségük lesz rá, akkor a mini alkotótáborból a jövőben hagyományt teremtenének Zuglóban.


Népi hagyományok tábora 10-15 éveseknek

Jelentkezési lap letöltése

web counter