​Tisztelt Pályázók!

Az alapítvány kuratóriuma nyári szünetét követően a zuglói rászoruló gyerekek, diákok támogatására vonatkozó pályázatokat tervek szerint legközelebb szeptember második felében fogja értékleni. Kívánunk mindenkinek tartalmas nyarat!


Hagyományőrzés a panelrengetegben

Háromnapos hagyományőrző alkotótábort szervezett a Zuglói Civil Házban a Zuglóiak Egymásért Alapítvány (ZEA).

Kiss Ilona, a ZEA kuratóriumi tagja elmondta, hogy elsősorban általános iskoláskorú gyerekekre számítottak, akiket egy szakember, Bálint Aranka iparművész segítségével a nemezeléssel, a csuhéhajtogatással, a mézeskalácsfestéssel és a tojásírással ismertettek meg. A hagyományőrző tábor a Budapest Bank Budapestért Alapítvány támogatásával valósult meg.

A táborozó gyerekek a zuglói önkormányzat jóvoltából ajándékokat is kaptak, emellett Hajnal György, nyugalmazott kanonok plébános, Zugló díszpolgára a legügyesebb gyerekeket külön jutalomban is részesítette.

A szervezők elégedettek voltak a programokkal, és elmondták, ha lehetőségük lesz rá, akkor a mini alkotótáborból a jövőben hagyományt teremtenének Zuglóban.


Népi hagyományok tábora 10-15 éveseknek

Jelentkezési lap letöltése

“Budapest Bank Budapestért” Alapítvány Emléklap

A népek tábora (időpont változás)

A Zuglóiak Egymásért Alapítvány Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzatának támogatásával NÉPEK TÁBORA címmel ingyenes délelőtti foglalkozást hirdet meg 11-14 éves tanulóknak november 2-4. között, a Zuglói Civil Házban.

Tematika:

A foglalkozáson résztvevők száma korlátozott, maximum 20 fő, ezért a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadják. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a három alkalom egymásra épül, így csak azok jelentkezését várják, akik mindhárom foglalkozáson részt tudnak venni.

Jelentkezni a mellékelt JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével lehet, amelyet október 26-án 16 óráig küldhetnek el az info@zugloiakegymasert.hu címre.


web counter